Hva Nå? AS er et innovativt, norskeid selskap som utvikler og leverer XYButterfly™

Et unikt forskningsbasert digitalt verktøy designet for å optimalisere utviklings og forbedringsarbeid i organisasjoner. Verktøyet samler inn og sammenstiller «sannhet i sanntid» basert på brukernes subjektive opplevelser av nåsituasjon. Dette gjør det mulig å identifisere risikoer, usikkerheter og utfordringer tidlig.  Nåsituasjon danner grunnlaget for refleksjon og årsaksanalyser for å finne frem til og prioritere forbedringsområder og iverksette konkrete tiltak som fremmer kontinuerlig forbedring.

Hva gjør vi? Gjennom XYButterfly™ tilbyr vi en enkel, skalerbar løsning som hjelper organisasjoner med å ta mer informerte beslutninger basert på oppdaterte data. Verktøyet tilrettelegger for involvering og ansvarliggjøring av både individer og team, slik at kontinuerlig forbedring blir en del av arbeidskulturen. XYButterfly™ er lisensbasert og selges som abonnement, med støtte for dynamisk tilpasning til organisasjonens behov. 

  1. Beskrive nåsituasjon med sanntidsrapporter generert av XY Butterfly
  2. Identifisering av potensielle risikoer og forbedringsområder
  3. Årsaksanalyser for å prioritere SMARTE tiltak og handlingsplaner
  4. Veiledning i bedre ledelse og oppfølging av arbeidsprosesser for individ og team

Vår visjon og misjon


Vår visjon: XYButterfly™ Change the Way the World Does Leadership

Vår misjon er å tilby et verktøy som forener menneskelige og teknologiske innsikt som fremmer bedre ledelse. «Litt om gangen, men hele tiden»

Våre verdier

  • Motivation
  • Change
  • Action

Hvorfor velge XYButterfly™?

Sanntidsinnsikt: XYButterfly™ involverer de ulike rollene til å beskrive nåsituasjon av både saks- og personressurser samt arbeidsprosessene, noe som gjør det mulig å identifisere og håndtere utfordringer før de blir problemer.

Forsterker motivasjon: Ved å synliggjøre fremdrift og dokumentere gjennomføringsresultater og effekt, motiveres alle roller i organisasjonen til å delta aktivt i forbedringsprosesser.

Skalerbar teknologi: Verktøyet kan tilpasses organisasjonens behov og utfordringsbilder.

Gjennom XYButterfly™ skaper vi et system for involvering og ansvarliggjøring som bygger på sanntidsdata, og som hjelper organisasjoner å utvikle en kultur hvor kontinuerlig forbedring er en naturlig del av arbeidsprosessen.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan XYButterfly™ kan hjelpe deg og din organisasjon med å fremme bedre ledelse av mennesker og arbeidsprosesser.