Vi er stolte over å lansere boken Bedre ledelse og oppfølging i ditt prosjekt: Digital transformasjon av metoder og prosesser . Denne boken representerer et nytt kapittel i digitaliseringen av ledelsesverktøy og prosjektstyring, med en unik introduksjon til verktøyet XYButterfly™, som bygger på de anerkjente X- og Y-modellene fra Ledelse på norsk og forskningen til blant annet professor emeritus Erling S. Andersen.

Hva handler boken om?
Skrevet av professor emeritus Erling S. Andersen, Rune Haugen og Thomas Bakken, tar Bedre ledelse og oppfølging i ditt prosjekt gjennom en grundig gjennomgang av utviklingen og bruken av XYButterfly™.

Hvorfor er boken viktig?
Boken gir en dypere forståelse av hvordan prosjekter kan følges opp på en helhetlig måte. Den fremhever hvordan XYButterfly™ bidrar til å oppnå målbare forbedringer ved å balansere både menneskelige ressurser og tekniske utfordringer. Mange prosjekt

XYButterfly™ kombinerer innsikt fra individ og teknologi for å redusere risiko og øke verdien i alle former for prosjekter.

Hvordan fungerer XYButterfly™?
XYButterfly lar brukerne vurdere prosjektene sine ved hjelp av en intuitiv og dynamisk plattform. Brukerne skårer sin opplevelse av nåsituasjon innenfor områder som personressurser, saksressurser og arbeidsprosesser, og verktøyet hjelper dem med å identifisere forbedringsområder. Det gir også mulighet til å dokumentere gjennomføringsresultater og fremgang over tid.

Unikt lanseringstilbud – boken og XYButterfly™-lisens
I forbindelse med lanseringen tilbyr vi:
For kun kr 1.980,- får du boken Bedre ledelse og oppfølging i ditt prosjekt og en 12-måneders lisens på XYButterfly™.

Denne pakken gir deg mulighet til både å forstå bkgrunn og forskningen bak metodeverket XYButterfly™ og hvordan du kan implementere verktøyet i dine egne prosjekter. Med boken får du den faglige innsikten, mens XYButterfly™ hjelper deg med å sette teori, modeller og metodikk ut i praktisk ledelse og oppfølging i alle former for prosjekter.

Call to Action
Dette er din sjanse til å ta enda bedre kontroll over prosjektene dine og oppnå bedre resultater!

Bestill nå og start reisen mot bedre ledelse og oppfølging i dine prosjekter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *